Palladium

Palladium dames

De collectie damesschoenen van Palladium kenmerkt zich door de zeer herkenbare, authentieke uitstraling van de schoenen. Palladium staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en de schoenen van dit merk beschermen uw voeten dan ook op een uitstekende manier. Ongeacht of het nat of koud is en of u op verharde wegen of rotspaden loopt, de schoenen van Palladium bieden u een unieke vorm van comfort.

48 artikelen 1 - 48 van 48

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Palladium Retro Lite Supply Black

Palladium Retro Lite Supply Black

€ 84,95

€ 58,95

Palladium Mono Chrome Rainy Day

Palladium Mono Chrome Rainy Day

€ 74,95

€ 51,95

48 artikelen 1 - 48 van 48

Palladium Damescollectie

De schoenen van het kwaliteitsmerk Palladium bieden u een uitzonderlijke kwaliteit en comfort. Palladium heeft deze uitmuntende kwaliteit weten te verkrijgen dankzij haar moderne productie technologieën in combinatie met het gebruik van eersteklas materialen en een innovatief design. Palladium is het ideale merk voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder functionele en comfortabele damesschoen. Voor meer informatie over het merk, klik hier.


Palladium Pampa

De serie Pampa van Palladium heeft een rijke geschiedenis, daar het werd ontwikkeld voor soldaten voor wie de schoenen ondersteuning en betrouwbaarheid moesten bieden op elk terrein. De geschiedenis van deze schoen mag ver terug gaan, de kwaliteiten zijn nog steeds dezelfde, al zijn de schoenen nu natuurlijk in een modern design gemaakt. De serie bestaat uit allerlei verschillende soorten, waaronder de Pampa Hi, Pampa Low en Pampa Sport. Ontdek de serie zelf door onze speciale Palladium Pampa pagina te bekijken!