Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Timberland Boots

alle heren modellen van Timberland

De Timberland boots staan bekend om de modieuze uitstraling in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit. De Timberland boots zijn dan ook gemaakt van stevige materialen. Doordat de Timberland boots zijn voorzien van de perfecte pasvorm, dempend en lichtgewicht zijn, dragen deze heerlijk comfortabel. Tevens zijn de meeste modellen gemaakt van gerecycled materialen en daardoor duurzaam. Timberland boots zijn er voor het gehele gezin!

Timberland boots heren

Timberland boots heren zijn er in verschillende modellen, waaronder halfhoge en hoge modellen. De Timberland boots heren zijn niet alleen modieus, maar ook goed voor het milieu. Alle Timberland boots heren zijn voorzien van een robuuste zool voor extra demping. Het iconische Timberland logo mag uiteraard niet ontbreken op de Timberland boots heren. Steun, comfort en demping, dat biedt een paar Timberland boots heren.

Timberland 6 inch

Timberland 6 inch boots zijn al jaren populair vanwege het model en Timberland logo. De boots kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met verschillende outfits en hebben een stevige zool. De boots zijn in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Zo, zijn er modellen voor vrouwen, mannen en kinderen. Timberland 6 inch boots zijn van goede kwaliteit en dus een perfecte aanwinst voor jong en oud.

Timberland Cortina Valley

Timberland Cortina Valley is een van de Timberland collecties voor vrouwen. De boots sluiten goed aan en zijn milieuvriendelijk vanwege het gebruik van gerecycled plastic. Daarnaast zijn de boots van een goede kwaliteit en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met allerlei outfits. Kies een model met veters of juist een pull-onmodel en een felle of rustige kleur.