-
-
Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Billi Bi

Billi Bi schoenen

Billi Bi is opgericht in 1933 in Kopenhagen en is een van de meest succesvolle en populairste aanbieders van hoogkwaliteits-damesschoenen in Scandinavië. Billi Bi schoenen zijn puristisch, elegant en geïnspireerd door de trendy stad. De kwaliteit en de duurzame materialen zijn uitstekend verwerkt in de schoen, zodat u lang van uw Billi Bi schoenen plezier zult hebben. Klik op onderstaande modellen om deze direct online te bestellen of lees onderaan deze pagina alles over Billi Bi.

Billi Bi Damesschoenen

Billi Bi is gefocust op het leveren van comfortabele schoenen met een elegant Scandinavische ontwerp, het hoofdkantoor waar wordt ontworpen zit in Kopenhagen en de schoenen worden gefabriceerd in Italië en Spanje. Hier worden de primaire grondstoffen geselecteerd en de schoenen worden op een traditionele wijze geproduceerd. Billi Bi vertegenwoordigt "hoge kwaliteit en fashion met een heldere en verfijnde omgeving”. Billi Bi is een duurzaam schoenenmerk dat schoenen maakt voor vrouwen die een actief leven hebben. Vandaag de dag is Billi Bi het snelst groeiende merk in de schoenenindustrie in Scandinavië. Dit is te danken is aan het optimale comfort en het innovatieve ontwerp van onder andere de populaire Billi Bi enkellaarsjes. Voor meer informatie en adviezen over het merk, kunt u hier klikken.

Billi Bi Enkellaarsjes

Heeft u nog een goed paar Enkellaarzen nodig? Het Deense merk Billi Bi ontwerpt al deccennia lang schoenen en staat garant voor kwaliteit en vakmanshap. Dankzij de vele originele ontwerpen met een Italiaanse tint zijn de laarzen opvallend en trendy. De schoenen van Billi Bi zijn erg populair en worden al in 24 landen verkocht!