Cole Haan

Cole Haan schoenen

De merknaam Cole Haan is onstaan door de samenvoeging van de achternamen van de oprichters. Trafton Cole en Eddie Haan zijn in 1928 gestart met Cole Haan. Cole Haan biedt schoenen aan voor vindingrijke mensen die het verschil willen maken. De schoenen hebben een stijlvol uiterlijk, maar voelen aan als een comfortbale sportschoen. “Dress shoes that feel like sneakers” aldus Cole Haan.

57 artikelen 1 - 57 van 57

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Cole Haan Grandpro High Top White

Cole Haan Grandpro High Top White

€ 150,00

€ 75,00

57 artikelen 1 - 57 van 57

Cole Haan schoenen

Cole Haan is opgericht in 1928 met de slogan: "Het maken van goede goederen en niets dan goede goederen". Dit is het merk door de jaren heen blijven doen, en tot de dag van vandaag staan de schoenen van Cole Haan bekend om de hoge kwaliteit en het draagcomfort. De schoenen worden geproduceerd met kwalitatief hoogstaande materialen en de nieuwste innovaties op de markt. Wanneer u meer wil weten over het merk, neem dan eens een kijkje op deze pagina.


Cole Haan ZeroGrand

De ZeroGrand is een bekende serie sneakers afkomstig van het merk Cole Haan. De sneakers hebben een sportief dessin maar combineren dit met een nette uitstraling. Zo kunt u de schoenen uit deze serie dagelijks gebruiken op bijvoorbeeld uw werk.