-
-

Cole Haan schoenen kopen

Over Cole Haan

Het ontstaan

De voorloper van het merk Cole Haan werd al in 1928 opgericht. Trafton Cole en Eddie Haan waren beide vakmannen met een goed oog voor zaken. Cole en Eddie besloten een schoenenmerk op te richten genaamd Cole, Rood en Haan. De mannen hadden een gedeelde visie over het doel van hun onderneming, namelijk: "to make good goods and nothing but good goods". Een merk waar de kwaliteit van de herenschoenen op de eerste plaats stond.

Ondanks succesvolle beginjaren werd het bedrijf in de jaren '70 van de vorige eeuw overgenomen als een naamloos vennootschap. Pas 30 jaar later werd er nieuw leven in het bedrijf geblazen. Het nieuwe merk, nu Cole Haan genaamd, begon met een modernisatie van de erfenis van Cole en Haan. Het ontwerp van deze nieuwe schoenen werd gebaseerd op de ervaring van vroeger en de innovatie van de toekomst.

Het hedendaagse bedrijf is bijzonder succesvol. Cole Haan verkoopt per jaar meer dan 1,5 miljoen schoenen. De ondernemende instelling en de tijdloze visie van Cole en Haan staan nog steeds centraal bij de productie van de schoenen. Nu worden er niet alleen nog kwalitatieve herenschoenen geproduceerd, het succesvolle bedrijf heeft zijn assortiment flink uitgebreid met onder andere damesschoenen en tassen. Bekijk hier de nieuwste Cole Haan schoenen collectie.

Wat maakt Cole Haan speciaal?

Innovatie

Cole Haan produceert kwalitatieve schoenen gemaakt door een combinatie van ervaring en innovatie. Cole Haan investeert per jaar veel geld in onderzoek naar high tech technologieën en innovaties. Hierbij wordt vooral gekeken naar de verwachtingen van de kopers. De kopers willen een schoen waar hij of zij uren op kan lopen, een schoen die lang mee gaat, een schoen die comfortabel zit en natuurlijk een schoen die er leuk uitziet. Door te kijken naar wat de koper wilt weet Cole Haan exact aan welke eigenschappen een goede schoen moet voldoen.

De Grand-technologie

Een voorbeeld van deze innovatieve instelling is de ontwikkeling van de Grand technologie. Grand wordt door Cole Haan beschreven als een technologie die zorgt voor loopcomfort zonder dat dit ten kosten gaat van een elegant uiterlijk. Door de Grand technologie kunt u er van uit gaan dat uw schoenen voldoen aan al uw eisen. De zool wordt met de technologie van Grand een bijzonder lichte en flexibele zool. Daarnaast is de zool voorzien van een zachte en comfortabele vering waardoor pijn bij het lopen wordt voorkomen. Met de schoenen van Cole Haan bent u dus gegarandeerd van een comfortabele schoen.

Waarom Cole Haan?

Vanwege de uitstekende zool en de innovatieve technieken zijn deze schoenen uitermate geschikt voor dagelijks gebruik op werk of tijdens activiteiten. De schoen heeft de technologieën van een high tech sportschoen maar het uiterlijk van een moderne schoen. De schoenen zijn gemaakt van lichtgewicht materialen. Door het lichte gewicht kunt u langer bewegen zonder last te krijgen van uw voeten. Door de duurzame materialen kunt u lang gebruik maken van deze schoenen. Ook zijn de schoenen voorzien van een fijne luchtcirculatie. Onderzoek zelf waarom de schoenen van Cole Haan ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Dames of Heren?

Onderhoudsadvies

Synthetische schoenen

Bij het aanschaffen van synthetische schoenen wordt er altijd aangeraden om de schoen eerst te behandelen met een impregneerspray. Zo worden uw schoenen beschermt tegen vuil en water en gaan de schoenen een stuk langer mee. We raden aan om deze behandeling om de paar maanden te herhalen voor een optimaal resultaat. U kunt uw synthetische schoenen schoonmaken door ze te behandelen met een borstel en lauwwarm water. Probeer hierbij zeepproducten of andere hardnekkige schoonmaakmiddelen te vermijden. Laat hierna de schoenen goed drogen en behandel deze nogmaals met de impregneerspray.

Lederen schoenen

Bij het aanschaffen van lederen schoenen wordt het aangeraden om de schoen te behandelen met een impregneerspray. Zo worden uw schoenen beschermt tegen vuil en water en gaan de schoenen een stuk langer mee. Leer wordt naarmate het ouder wordt droger en daarom is het belangrijk om de schoenen regelmatig te behandelen. Allereerst maakt u uw leren schoenen goed schoon met een vochtige doek en daarna laat u de schoen goed drogen. Gebruik vervolgens een insmeerborstel om schoenpoets of schoensmeer op uw schoen te smeren. Na het drogen van de schoenpoets is het raadzaam de schoen nogmaals in te spuiten met een impregneerspray.

Suède schoenen

Bij het aanschaffen van nieuwe suède schoenen wordt er altijd aangeraden om de schoen eerst te behandelen met een impregneerspray. Suède schoenen zijn kwetsbaarder dan gladleren schoenen. U kunt uw suède schoenen daarom schoonmaken door de schoenen te behandelen met een borstel en lauwwarm water. Probeer hierbij zeepproducten of andere hardnekkige schoonmaakmiddelen te vermijden. Laat hierna de schoenen goed drogen voordat u deze verder nogmaals gaat behandelen met de impregneerspray. Mochten de schoenen na een tijdje de kleur beginnen te verliezen, dan kunt u dit eenvoudig verhelpen met behulp van een kleurhersteller.

Een greep uit het Cole Haan assortiment