Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Panama Jack producten

alle producten van Panama JackAls u op zoek bent naar de ideale wandelschoen is het merk Panama Jack zeker iets voor u! Deze geweldige schoenen zijn namelijk geschikt voor elke avontuur. Panama Jack werd opgericht in 1989 in Spanje. Kwaliteit en comfort zijn typische kenmerken voor het merk Panama Jack en dat is dan ook in elke schoen terug te zien. Daarnaast staat milieubewust zijn ook hoog in het vaandel. Naast dat de schoenen van het merk zelf een milieu bewuste keuze is, wordt ook tijdens de productie het milieu gerespecteerd om eventuele vervuiling te vermijden. De schoenen zijn voor een groot gedeelte handgemaakt. Wilt u meer weten over Panama Jack en het onderhoud hiervan? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Panama Jack collectie

Panama Jack schoenen blijven trouw aan zichzelf en geven prioriteit aan ethiek, transparantie en klanttevredenheid. Handige en comfortabele Panama Jack schoenen, dat is het principe van het merk Panama Jack. De collecties zijn tijdloos en allesbehalve ouderwets. Het zijn stevige schoenen met een fijne pasvorm. In het assortiment van Panama Jack heeft u een ruime keuze uit verschillende modellen en collecties. Meer informatie over het merk en de collectie vindt u op deze pagina.

Panama Jack Piola

De schoenen van Panama Jack zien er net alleen geweldig en trendy uit, ze lopen ook nog eens heerlijk. Ze maken uw gehele outfit af en zijn een ware eye-catcher. Het aanbod aan schoenen van dit merk is groot met onder andere de Piola serie. Deze schoenen zijn ieder voorzien van een prachtig design. Zo koopt u prachtige schoenen van een hoogstaand merk met mooie prijzen op De Schoenenfabriek.

Panama Jack singapur

De laarzen van Panama Jack zijn comfortabel en praktisch tijdens de koude winterdagen in Nederland. De Singapur serie van het merk biedt dan ook diverse soorten laarzen die hemels warm zijn en comfortabel lopen. De laarzen zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een hoge kwaliteit. Door de prachtige materialen van de boot krijgt iedere outfit een stoere look. Met een schitterende Singapur laars van Panama Jack aan de voet steelt u de show op straat.