-
-

Ted Baker

alle Ted Baker producten

Het Britse Ted Baker is in de loop van der jaren uitgegroeid tot een bekend merk op het gebied van mode. De schoenen van dit merk worden gekenmerkt door het stijlvolle design met originele details. Ted Baker heeft diverse creatieve modellen in haar collectie opgenomen, die stuk voor stuk beschikken over een elegante, vrouwelijke uitstraling. Geef uw outfit een unieke twist, met de sneakers en slippers van Ted Baker. Wilt u graag meer weten over Ted Baker? Hier leest u alles over het bekende modemerk.

Ted Baker Schoenen

Stijl, klasse en kwaliteit. Dat is hoe het Britse merk Ted Baker het beste omschreven kan worden. De schoenen van Ted Baker zijn wereldwijd razend populair onder menig modeliefhebbers en dit is ook niet gek. Iedere schoen van Ted Baker heeft een stijlvol design en is voorzien van een unieke twist om uw outfit nét iets meer te geven. Op zoek naar een specifiek model? Gebruik dan de filters aan de linkerzijde van het scherm om het zoeken makkelijker te maken.

Ted Baker sneakers

De sneakers van Ted Baker kunnen het best omschreven worden als minimalistisch maar trendy. Met strakke ontwerpen en fijne materialen zijn de schoenen van Ted Baker van goede kwaliteit. Het Britse merk is erg populair en wordt veel gedragen in heel Europa. Bekijk het aanbod op De Schoenenfabriek en beslis welk paar het best bij u past!

Ted Baker sneakers dames

Het merk Ted baker maakt de prachtige sneakers voor dames. Ieder ontwerp heeft zijn eigen creatief design en staat dan ook prachtig onder iedere outfit. Combineren is dus eindeloos mogelijk met deze leuke sneakers. Daarnaast zijn de schoenen voorzien van een goede kwaliteit en gaan daarom een lange tijd mee. De sneakers hebben een fijne pasvorm en lopen dan ook hemels. Met de gave sneakers van Ted Baker haalt u zowel stijl als comfort in huis. Voor welke sneaker gaat u?