Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd

Timberland 6 inch

boots Timberland

Timberland 6-inch boots vallen op door de bekende stijl van Timberland. De boots hebben een perfecte pasvorm, gaan lang mee en voelen stevig aan. Combineer de boots met een leuke outfit en creëer een trendy look. Timberland boots zijn een must-have voor elke garderobe. 

Timberland 6 inch

Timberland 6 inch boots zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. De laarzen met het iconische Timberland logo zijn na 40 jaar nog steeds ontzettend populair en perfect voor het hele gezin. De boots zijn gemakkelijk te combineren met elke outfit en kunnen zowel casual als zakelijk gedragen worden. De stevige zool zorgt voor meer demping en stabiliteit. 

Timberland 6 inch premium

De premium boots zijn een update van de iconische, originele Timberland boots die na 40 jaar nog steeds enorm populair zijn. 6 inch premium boots bieden genoeg ondersteuning, zijn comfortabel en gaan lang mee. De laarzen zijn waterdicht en door de juiste afwerking zijn de laarzen perfect voor kinderen en (jong)volwassenen. 

Timberland 6 inch boots heren

Timberland 6 inch boots vallen op door het opvallende Timberland logo. De laarzen zijn niet alleen erg populair onder vrouwen en jongeren, maar ook onder mannen. Door het tijdloze design passen de boots bij elke outfit. De stevige zool zorgt voor genoeg ondersteuning en een prettig draagcomfort.