Alle Castelijn en Beerens producten

alle producten van Castelijn en Beerens

Castelijn & Beerens is een familiebedrijf dat al meer dan 65 jaar luxe lederwaren van topkwaliteit ontwerpt. De specialistische vakkennis is overgedragen van generatie op generatie en alle producten worden met veel passie gemaakt. Alle producten van Castelijn & Beerens zijn gemaakt van het allerbeste vol-aniline rundleer, waarvan elke huid zorgvuldig met de hand geselecteerd is. Hun liefde voor leer komt naar voren in alle producten en moeten er niet alleen goed uitzien en voelen, maar ook slijtvast zijn en lang meegaan. De metalen logo’s, gespen, musketonhaken en drukknopen zijn gemaakt van een nikkelvrije legering van hoge kwaliteit. Het assortiment van Castelijn & Beerens bestaat uit een breed scala aan leren tassen, riemen, schrijfwaren en portemonnees. Het design is de beste combinatie van kwaliteit en functionaliteit.

1 - 80 van 335

 

1 - 80 van 335

Castelijn & Beerens

Castelijn & Beerens staat voor innovatie, kwaliteit, vakmanschap en een passie voor leer. Alle producten van Castelijn & Beerens zijn gemaakt van het allerbeste zorgvuldig geselecteerde leer. Het assortiment bestaat uit portemonnees, laptoptassen, tassen, riemen en schrijfwaren. In het design is gestreefd naar perfectie door functionaliteit en kwaliteit te combineren. Hierdoor gaan de leren producten van Castelijn & Beerens jarenlang mee.


Castelijn en Beerens riemen

Het kwaliteitsmerk Castelijn en Beerens maakt gebruik van hoog kwaliteit leer. Zo ook voor de prachtige riemen van dit merk. Maak uw outfit helemaal af met een van de prachtige exemplaren van dit top merk. U heeft de keuze uit verschillende riemen in de kleuren blauw, bruin en zwart.


Castelijn en Beerens portemonnees

Een fijne en handige portemonnee is eigenlijk onmisbaar. De portemonnees van Castelijn en Beerens zijn dan ook echt een aanrader. Deze portemonnees zijn compact en van hoge kwaliteit. Ze kunnen tegen een stootje dankzij sterk en mooi leer. Alle portemonnees hebben een elegante uitstraling.


Castelijn en Beerens laptoptassen

De laptoptassen van Castelijn en Beerens zijn ideaal om uw laptop te beschermen en mee te nemen. Dankzij de elegante en luxueuze uitstraling zijn ze geschikt voor elke gelegenheid. Ze zijn gemaakt van prachtig kwaliteitsleer wat zorgt voor deze prachtige uitstraling en goede kwaliteit.


Bekijk ook de andere producten van Castelijn en Beerens: