Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Patagonia

Patagonia is vanaf de oprichting in 1973 gespecialiseerd in het maken van outerwear. Yvon Chouinard startte onder de naam Chouinard Equipment, wat later Patagonia zou worden. Patagonia is een expert in het maken van technische kleding en accessoires en wordt tegenwoordig ook veel gedragen als streetwear. Duurzaamheid is voor Patagonia ontzettend belangrijk en dit laten zij dan ook op verschillende manieren merken. De producten worden grotendeels gemaakt van gerecyclede materialen en Patagonia doneert jaarlijks 1% van de omzet aan goede doelen. Door de uitstekende kwaliteit zal de kleding langer gedragen kunnen worden. Dit is een voordeel voor u en voor het milieu.

Patagonia jas

Het aanbod van Patagonia bestaat onder andere uit waterafstotende, winddichte en met ganzendons gevulde jassen. Daarnaast is er ook een groot aanbod 3-in-1 jassen, ideaal voor elk seizoen. De stijlvolle jassen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties.

Patagonia t-shirt

De kwalitatief uitstekende T-shirts van Patagonia zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De populaire T-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende logo designs.

Patagonia trui

De bekendste truien van Patagonia komen uit het P-6 Label met het kleine logo op de borst. Deze truien en ook de hoodies uit het P-6 Label zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Het is zeker dat u er in de winter met deze truien stijlvol uit zal zien.

Patagonia vest

De kwalitatief goede vesten van Patagonia zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens ontzettend modieus. U heeft de keuze uit verschillende modellen en verschillende kleuren.